Bazaren 2013 invigdes i dag

Imorse var jag med och invigde rekryteringsmässan Bazaren. Det är elfte året i rad som mässan slår upp sina dörrar för såväl studenter, arbetssökande och för de som söker inspiration till nytt karriärsval. Det som är Bazarens styrka är att mässan samlar både arbetsgivare som söker nya kollegor och olika institutioner inom utbildning.


Bilden ovan från stadens vuxenutbildningsmonter tillsammans med Madeleine Akervall

Stockholm stad är både en aktiv medarrangör och utställare. Staden söker i dagsläget drygt 200 personer inom en rad olika områden med störst efterfrågan på skol- och förskolelärare. Information om samtliga tjänster kan man få i Stockholm stads monter på våning 5 i Kulturhuset under Bazaren i dag och i morgon.

Mer information om Bazaren finner du här.