Stockholms ekonomi fortsatt stark

Stigande optimism från företagen och positiva siffror från nästan alla branscher: det är vad Stockholms Handelskammare skriver i sin Stockholmsbarometer som presenterades igår. Stockholmsbarometern konstaterar att i nästa kvartal räknas företagen börja nyanställa, något de varit försiktiga med under en längre tid, och att databranschen upplever sin starkaste tillväxt på två år. Rakt igenom goda nyheter!

Att Stockholms konjunkturindikator ökar från 3 till 17 under 2012 års första kvartal, och för hela landet ökar från 0 till 10, betyder fler jobb och mer pengar till välfärden. Det här visar att vårt hårda arbete för jobb och bättre villkor för företagande lönar sig i längden, och jag kan lova att vi moderater ska fortsatt hårdsatsa på att få fram fler jobb.

Läs Stockholmsbarometern här.