Jobben viktigast i partiledardebatten

I dessa oroliga tider i europa är det inte läge att experimentera. Alliansen kan satsa på skolor och sjukvården för att vi har ordning och reda på pengarna, för att vi betalar av våra lån och för att inkomster motsvarar våra utgifter. Med de franska och grekiska socialisternas vinst i bakhuvudet var det därför mycket olustigt att se hur Löfvén och de andra partierna på den röda sidan vevade på med höjda skatter och ökade bidrag.

Alliansen har minskat utanförskapet och vi ska fortsätta kampen mot arbetslösheten. Det måste bli lättare att få ett första jobb, här återstår mycket jobb att göra, men vi fortsätter oförtröttligt att kämpa för de som vill och kan arbeta. Därför är det viktigt att stå emot de socialdemokratiska kraven på att höja skatten på att anställa unga, att höja restaurangmomsen och slopa eller försämra RUT- och ROT-avdragen. Totalt 550 000 unga med jobb ska få höjd löneskatt med Löfven, vilket bara i Stockholms stad motsvarar kostnaden för 300 unga jobb i förskolor, skolor och annat.

Fredrik Reinfeldt och de övriga allianspartiledarna gjorde ett bra arbete. Vi måste nu alla tillsammans höja tempot i debatten. Tillsammans med alla de svenskar som vill att det ska löna sig att jobba, att skolorna ska rusta unga för framtiden, och att vardagen ska vara en glädje även på livets höst så ska vi arbeta för fortsatt alliansstyre i Stockholm och Sverige.

läs även DN, SvD, Expressen, Aftonbladet.