Stockholms Kulturfestival 2012 har börjat!

 

 

 

 

 

Årets Stockholms Kulturfestival har börjat i dag. Under festivalens sex dagar erbjuds runt 450 programpunkter varav nästan alla med fri entré. Festivalen kommer att fylla centrala Stockholm med dans, stadsvandringar, litteratur, varieté och gatukonst av högsta kvalité. Ett stort utbud kommer också att finnas för alla barnfamiljer.

Festivalen avslutas med att världens längsta bokbord ställs upp längs med Drottninggatan. Med anledning av årets 100 årsjubileumsfirande av både August Strindberg och OS i Stockholm blir det Strindbergs- och idrottstema på bokbordet.

På lördag har jag nöjet att hälsa publiken välkomna till Kungliga Operans Operakavalkad. Den kommer äga rum kl. 20.00- 21.45 på stora scenen vid Gustav Adolfs Torg – en scen som under hela veckan kommer stå som värd till flertalet fantastiska uppträdanden.

Ta del av hela festivalens program här.    

 

Kommentarer inaktiverade.